Kalvebod Fælled Skole

Madskolen SMAG

Madskolen på Kalvebod Fælled Skole er et produktionskøkken, der skal være en integreret del af hverdagen og skolens sundhedsprofil. Der vil blive fremstillet mad med fokus på maddannelse, sundhed og økologi. Målet er at gøre eleverne nysgerrige og modige på at smage nye råvare, samt sunde kostvaner. Madskolen skal understøtte elevernes lyst og madglæde og lære dem de vaner, der skal til for at kunne træffe sunde valg. og ikke mindst give eleverne energi til skoledagen.

Kultur og fællesskab

Vi vil på Kalvebod Fælled Skole stræbe mod en madskole, hvor der skabes et fællesskab om maden. Det er her alle mødes, med en god og hyggelig stemning omkring spisningen. Eleverne vil opleve en genkendelighed, hvor man som derhjemme også holder bordstik, smager på maden og snakker om hvad man spiser, her på skolen. Hele klassen spiser sammen også dem med madpakker hjemmefra. Lærer og pædagoger spiser sammen med eleverne som et led i arbejdet med deres maddannelse og det at skabe en god måltidskultur.

Her kan man se menu for en måned, næste måneds menu bliver præsenteret 5 dage før deadline for bestilling

Vh Team SMAG



På grund af covid 19 bliver vi nød til at lave madpakker lidt i nu, vi håber at vi snart kan vende tilbage til alm frokost.

VH Team Smag.


Menu Februar 2021


Marts menu

uge 9

Mandag: vegetar
Kartoffelsuppe med urteolie
Durumboller

*

Tirsdag: kød
Spaghetti med kødboller i tomatsauce og revet ost
(Vegetar) Grønsagsboller i tomatsauce
Grøn snack

*

Onsdag: vegetar
Ristede kikærter og grønsager i krydret yoghurt sauce
Frugt snack

*

Torsdag:
Nybagt rugbrød med tunsalat og finger grønt
(Vegetar) kartoffelsalat med grillede løg
Frugt snack

*

Fredag:
Pizza med mozzarella, tomat og basilikum
Grøn snack


Velbekomme fra Team SMAG

uge 10

Mandag: vegetar
Blomkålssuppe med knas
kerneboller

*
Tirsdag: kød
Boller i karry (kylling) og grønsager, ris
(Vegetar) bagt knoldselleri i karry
Frugt snack

*

Onsdag: vegetar
Pasta penne med ratatouille
Foccaciabrød med rosmarin

*

Torsdag: fisk / skaldyr
Nudelsalat med rejer, grønt og sesam
Goma dressing
Frugt snack

*

Fredag:
Nybagt rugbrød med æggesalat, finger grønt
Frugt snack


Velbekomme fra Team SMAG



uge 11

Mandag: (vegetar)
Tomatsuppe med basilikum
Focasia brød

*

Tirsdag: (Kød)
Farsbrød med kartofler og skysauce
(vegetar) Grillede knoldselleribøf med kartofler og sauce
Grøn snack

*

Onsdag: (Vegetar)
Pasta med ratatouille og ølandshvedebrød
Frugt snack

*

Torsdag: (Fisk)
Fiskefrikadeller med stegte kartofler, porre og remoulade
(vegetar) Veggi deller med stegte kartofler og porre

*

Fredag:
Nybagt rugbrød med hummus og finger grønt
Frugt snack


Velbekomme fra Team SMAG



uge 12

Mandag: (vegetar)
Svampe suppe med sesam knas
Timian boller

*

Tirsdag: (Kød)
Pasta med kødsauce
(vegetar) pasta penne med grillede grønt og tomatsauce
Grøn snack

*

Onsdag: (Vegetar)
Kikærtegryde med peberfrugt, kartofler, blomkål og kokosmælk
Frugt snack

*

Torsdag: (Fisk)
Stegte ris med rejer, porre og ærter
(vegetar) stegte ris med porre, gulerødder, ærter og stegte æg
Grøn snack

*

Fredag:
Nybagt rugbrød med tunsalat og finger grønt
(vegetar)
Frugt snack


Velbekomme fra Team SMAG