Skolen på Islands Brygge 6.-9.kl.

Velkommen til

Skolen på Islands Brygge 6.-9.kl.



Bestil din skolemad her




Madskolen på SIB

Så er vi klar i madskolekøkkenet på Skolen på Islands Brygges udskoling.
Vores tanker er frokost som afspejler sig rigtig meget i det grønne køkken, med råvarer i sæson. Vi bringer selvfølgelig også kød og fisk på bordet og vi vil rigtig gerne hele verden rundt med vores smage.

Vi vil bestræbe os på at lægge menuen op her på siden, så I kan følge med I hvilke tanker vi har omkring frokosten.
Kylling og oksekød vil altid være halalslagtet og der vil altid være et vegetarisk supplement når vi serverer kød.
Bestilling senest d. 23. i måneden.

Vi glæder os mega meget til at lave mad til alle jer fantastiske elever og lærer på SIB og håber vi har fået sammensat en menu som I vil tage rigtig godt imod.

Som alle ved kan der være lidt indkørings-vanskeligheder men jeg lover at vi vil "stå på hovedet" for at løse de udfordringer der måtte komme.

Kom til os, snak med os, vi tror på god dialog og samarbejde, kan skabe endnu større madglæde.

Madskolen kan endelig åbne, kom glad ..... og sulten :-))

Oktober måneds menu

4. Kartoffel-/porresuppe m. bacon-drys, dip, brød og kål
5. Pasta kødsovs med masser grønt og linser, drys og rå-grønt
6. Spinat-wrap med bagt fisk, chili-mayo, sprødsalat og kold kartoffel
7. Broccolideller m. tzatziki, kartofler og græsk salat
8. Ny-bagt rugbrød m. æggesalat, tunsalat og rå-kost

11. Blomkålscurry m. ris, snack og dip
12. Halluomi-bøffer, humus, salsa, grønkålsalat, sandwich-bolle
13. Græskar-suppe m. syltede æbler, sprøde løg, drys og brød
14. Tarteletter med kylling cremede sauce, masser grønt og drys
15. Brændende kærlighed (løg og chorizo) sylt, snack og rugbrød

25. Pasta, pesto, parmesan, sqaush portobello, focaccia
26. Dahl m. gulerod og selleri, creme fraiche og naanbrød
27. Rugbrødssandwich m. grønt, ost og skinke/kylling, dip og snack
28. Citrus-bagt blomkål, stegte kartofler, dip, chutney og brød
29. Frikadelle m. stuvede kål, kartofler, grønt og tomatsylt


* Husk at notere om du er vegetar.